“Claudia is een inspirerende en overtuigende trainster die vanuit enthousiasme en positiviteit mensen kan benaderen en raken. Haar trainingen zijn er o.a. op gericht mensen weer terug te brengen naar hun essentie en teams beter te laten samenwerken. Dit weet ze goed te benaderen, vanuit veel perspectieven en ze reikt tools aan waar mensen weer mee verder kunnen.”
Paul van Loosbroek, sociaal werker

 

“Door de training ‘Persoonlijk leiderschap’ heb ik meer inzicht gekregen in mijn eigen functioneren, zie het minder als falen. Ik heb een aantal prioriteiten in mijn werk helder gekregen en doelen gesteld. Deze training helpt om helder te krijgen waarom je soms vastloopt en dit te doorbreken. Als trainer vond ik Claudia leuk, toegewijd, enthousiast en bevlogen. Ik heb erg van haar genoten.”

Heidi

 

Heb meer inzicht gekregen in hoe ik mijn kwaliteiten moet/wil inzetten in mijn team en  dit op een manier waarin ik mezelf niet aan de kant zet. Het brengt je een stap verder in je ontwikkeling. Claudia is een fijne trainer, die goed luistert en zelf meedoet.

Heleen

 

“De training van Claudia is erg inspirerend voor de deelnemers. Inmiddels heb ik tweemaal deelgenomen en ik heb goed kunnen zien wat het losmaakt. Als projectcoördinator van de beweging Rechtop! zit ik erbij om de inbedding in onze organisatie te bewaken en de deelnemers met hun eigen doelstellingen verder te coachen. Maar als ik het heel eerlijk moet zeggen, ik zit hier ook een beetje voor mezelf. Ten eerste omdat ik het fantastisch vind om mensen door deze training te zien groeien en ten tweede is het ook een spiegel voor mij als individu. Mede omdat Claudia er een personal touch aan geeft met eigen ervaringen en verhalen, lukt het om diepgewortelde verlangens, muren, verhalen c.q. gedachten te ontbloten in de groep. Claudia is “what you see, is what you get”. Dit vind ik persoonlijk een zeer belangrijke eigenschap die een goede trainer moet bezitten. Ik kan het dus iedereen aanraden.”
Wendy Groener, projectcoördinator Rechtop! Deventer

© 2024 Alves Advies • ontwerp door Sjeep Vormgeving • realisatie door Profi-Web